Hoeveel bedraagt het vermogen van de Belgische gezinnen?

In een artikel in het Economisch Tijdschrift heeft Philip Du Caju van de Nationale Bank van België een overzicht gemaakt van het vermogen van de Belgische huishoudens. Hij baseerde zich daarvoor op diverse statistische gegevens uit de Household Finance and Consumption Survey (HFCS), een geharmoniseerde enquête over het financiële gedrag van de gezinnen in de eurolanden. Du Caju bracht in zijn artikel zowel het financiële als het reële vermogen van de Belgische gezinnen in kaart.

via Hoeveel bedraagt het vermogen van de Belgische gezinnen? | Vacature.

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>